مستنينك من زمان/ كبار وصغيرين كمان/ الاسم حلو علي مسمي/ منتدي مصرين جدعان
 
الرئيسيةاليوميةس .و .جبحـثالأعضاءالمجموعاتالتسجيلدخول
بحـث
 
 

نتائج البحث
 
Rechercher بحث متقدم
أفضل 10 أعضاء في هذا المنتدى
zerocool
 
Admin
 
يسرى حسن
 
دودى
 
eslamcrspo
 
عبده همبكه
 
just_ahlawy
 
honda zamalkawy
 
ساندرا صلاح
 
hossam
 
المواضيع الأخيرة
» شركة ايكونز للتسويق والدعاية والاعلان في مصر
الخميس 08 سبتمبر 2011, 9:10 pm من طرف sabryna

» اقوي شركات التسويق الالكتروني في مصر
الأحد 28 أغسطس 2011, 3:07 pm من طرف sabryna

» كيف تخرج بمنتجاتك الي العالمية بواسطة التسويق الالكتروني
الأحد 14 أغسطس 2011, 12:21 am من طرف sabryna

» تعلم الكمبيوتر واللغات بسهولة عن تجربة
الأربعاء 10 أغسطس 2011, 4:15 pm من طرف ولي الدين

» النهضه المصرية بعد الثورة المصرية
الجمعة 05 أغسطس 2011, 4:30 pm من طرف DREEM2020

» مصر اولا يا مصريون
الجمعة 29 يوليو 2011, 11:59 pm من طرف DREEM2020

» مصر تريد ان تحيا من جديد
الأحد 10 يوليو 2011, 8:31 pm من طرف DREEM2020

» كونكر تهييس جلوريا الجديده لعبه جامده جدا و اون لاين كمان
الثلاثاء 17 مايو 2011, 2:32 pm من طرف selia

» منحة "مشروع تعلم" المجانية
الثلاثاء 18 يناير 2011, 1:40 am من طرف sabryna

تصويت
هل تتوقع أن يكون مصريين جدعان واحد من أشهر المنتديات خلال الأعوام القادمة؟
 1- نعم
 2- لا
 3- لا أعرف
استعرض النتائج
المتواجدون الآن ؟
ككل هناك 1 عُضو حالياً في هذا المنتدى :: 0 عضو مُسجل, 0 عُضو مُختفي و 1 زائر

لا أحد

أكبر عدد للأعضاء المتواجدين في هذا المنتدى في نفس الوقت كان 131 بتاريخ الجمعة 04 فبراير 2011, 6:01 pm
احصائيات
هذا المنتدى يتوفر على 186 عُضو.
آخر عُضو مُسجل هو ابو عمر فمرحباً به.

أعضاؤنا قدموا 2578 مساهمة في هذا المنتدى في 1121 موضوع
التبادل الاعلاني
احداث منتدى مجاني
pubarab
منتدى

شاطر | 
 

 شاورمه (لحم او فراخ )

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
CooL

avatar

انثى
عدد الرسائل : 46
العمر : 29
تاريخ التسجيل : 25/11/2008

مُساهمةموضوع: شاورمه (لحم او فراخ )   الإثنين 16 فبراير 2009, 1:33 am

السلام عليكم

دي طريقه للشاورمه اللحم او الفراخ
طرقه سهله ولذيذه جدا


المكونات :
اللحم او الفراخ مقطه لقطع صغيره
حبتين طماطم مقطعه لقطع صغيره
وحبتين بصل مقطعه شرائح
وفلفل اخضر (مكبب) مقطع لشرائح صغيره
وفلفل اخضر اذا حبينها سبايسي
3 فصوص ثوم
زيت
ملح وفلفل

الطريقه :
[ضعي الزيت في الصينيه (كميه قليله مش كتيره يعني 2 معلقه كبيره )
وبعدها تحطي الخضروات كلها البصل والطماطم والفلفل وتسبيها لمده دقيقتين
وبعدها تحط اللحم او الفراخ وتقلبي كويس وطبعا تحطي في الاخر الملح والفلفل حسب رغبتك
وتغطي الصينيه او الحله وتوطي النار حتى تنشف الماء الي تكونت من اللحم

[وقدميها وحدها مع العيش والطحينه او مع المكرونه او مع الرز الابيض

وبالهنا والشفا
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
Admin
Admin
avatar

ذكر
عدد الرسائل : 450
العمر : 28
تاريخ التسجيل : 25/09/2008

مُساهمةموضوع: رد: شاورمه (لحم او فراخ )   الإثنين 16 فبراير 2009, 2:44 pm

أخيراً يا كول.. شرفتينا بوضع مواضيع على مصريين جدعان.. شكراً ليكى وأحنا فى إنتظار المزيد

_________________
لم أعرف ما أستطيع أن أفعله، حتى حاولت أن أتخلص مما فعلت
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://masryien.yoo7.com
CooL

avatar

انثى
عدد الرسائل : 46
العمر : 29
تاريخ التسجيل : 25/11/2008

مُساهمةموضوع: رد: شاورمه (لحم او فراخ )   الثلاثاء 17 فبراير 2009, 12:33 am

شكرا ليك راجي بس يا رب تعجبكو
وان شاء الله ححاول اشوف مواضيع جديده واحطها
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 
شاورمه (لحم او فراخ )
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: منتديات حواء :: منتدى مطبخ حواء-
انتقل الى: